Del 6 NOV
Al 19 NOV


Explorant el Futur i la Creativitat Tecnològica amb LilyPad Arduino Tèxtil

  • Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya
  • 10:00h a 12:00h
  • 25

  • Pàgina web

Tipus d'activitat: Tallers i cursos

Més informació
Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya
Elisabet Sau
93 317 47 15
grau@elisava.net

On es celebra
Elisava, Facultat de Disseny i Enginyeria de la UVic-UCC
La Rambla, 30-32, 08002, Barcelona

Ponents - Jonathan Chacón, responsable de l’àrea de Gestió i Dades del Grau en Enginyeria de Disseny Industrial d’Elisava

Aquest taller està dissenyat per endinsar-te al fascinant univers de l’electrònica, la confecció i la creativitat. En aquest taller, us embarcareu en un viatge d’aprenentatge on transformareu la roba en una plataforma interactiva i futurista.

Alguna vegada t’has preguntat com la tecnologia pot ser part de la moda? En aquest taller descobriràs que sí, pot ser! A través de la màgia de LilyPad Arduino, aprendràs a combinar l’electrònica amb la confecció per crear peces intel·ligents i accessoris interactius que poden respondre al teu entorn i emocions.

El que experimentaràs:

  1. Introducció a la Tecnologia Vestible: Aprendràs sobre la història i el potencial de la tecnologia vestible en la vida quotidiana.
  2. Conceptes Bàsics d’Arduino: T’endinsaràs en el món de la programació i l’electrònica utilitzant la plataforma LilyPad Arduino.
  3. Disseny i Confecció Creativa: Descobriràs com cosir circuits a la teva roba i accessoris per donar vida a les teves idees.
  4. Projectes Pràctics: Crearàs els teus propis dissenys, des d’una polsera amb llums LED fins a una samarreta interactiva que reacciona als aplaudiments o al moviment.
  5. Innovació: Aprendràs a pensar de manera creativa i a dissenyar projectes que solucionin problemes reals o que simplement siguin divertits.
  6. Presentació de projectes: Tindràs l’oportunitat de mostrar les teves creacions i compartir les teves idees amb companys.

Aquest taller és una oportunitat perquè et submergeixis en l’emocionant món de la tecnologia i la moda d’una manera única. No necessites experiència prèvia en programació ni confecció. Només necessites la teva curiositat i el teu entusiasme. Al final del taller, no només hauràs adquirit habilitats tècniques, sinó que també hauràs descobert noves formes d’expressió i creativitat. Uneix-te a nosaltres i prepara’t per transformar la teva roba en una obra mestra tecnològica que deixarà tothom impressionat!

Taller a càrrec de Jonathan Chacón, responsable de l’àrea de Gestió i Dades del Grau en Enginyeria de Disseny Industrial d’Elisava.

Informació i inscripcions

Taller gratuït adreçat a estudiants 1r i 2n Batxillerat i Cicles Formatius.

Lloc de celebració: Elisava, Facultat de Disseny i Enginyeria de la UVic-UCC (La Rambla 30-32, 08002 Barcelona).

Aforament: 23-25 estudiants per grup.

El taller s’impartirà entre el 6 i el 19 de novembre els matins de 10h a 12h.

Per inscriure’s cal enviar un correu a Elisabet Sau -> grau@elisava.net

 

Organitza

         

 

Organitza

20181022442_logo_5linies_U_color.jpg


Col·labora