- ICE de la Universitat de Lleida
- 10:00h a 11:30h
- Places exhaurides
- Pàgina web
Activitat corresponent a la Setmana de la Ciència 2023
Tipus d'activitat: Tallers i cursos
Tipus de públic: Estudiants ESO, Batxillerat i Cicles formatius
Orientat: Grups
L’ETSEAFIV us dona l’oportunitat de convertir-vos en un científic i tecnòleg dels aliments per un dia, professionals que intervenen de forma directa en els aliments per garantir que aquests siguin segurs, nutritius, sostenibles i de qualitat.
Es podran realitzar dos activitats d’elaboració de pasta fresca i de colorants alimentaris. En el primer, s’analitzaran diferents tipus de farina i s’estudiarà com les seves característiques afecten a la qualitat de la pasta. En aquest taller descobrireu que és el gluten i quina és la seva funció en els aliments. També podreu comprendre la ciència que hi ha darrera de l’ús de colorants en els aliments processats i avaluareu com canvia el color dels pigments en funció del pH que presenten els aliments.