10 NOV


VHIOTalks: Com podem conèixer el risc personalitzat de desenvolupar càncer de mama?

  • Vall d'Hebron Institut d'Oncologia VHIO
  • 18:00h a 19:15h
  • 45
  • Pàgina web

Tipus d'activitat: Taules rodones i conferències
Tipus de públic: Públic general
Orientat: Individual

Més informació
Vall d'Hebron Institut d'Oncologia VHIO
Comunicació VHIO
626523034
comunicacio@vhio.net

On es celebra
Espai Artchimboldi
Carrer Rosselló, 231, 08003, Barcelona
Necessita reserva
Comunicació VHIO
comunicacio@vhio.net
626523034
10h a 16h

Ponents - Dra. Judith Balmaña, Cap de grup, Grup de Genètica del Càncer Hereditari dl VHIO, Adrià López, Assessor genètic de l'HUVH, Joan Brunet i el periodista Carles Aguilar com a moderador

Les Vall d’Hebron Cancer Talks by VHIO están dirigides a la ciutadania en general i als pacients oncològics i als seus familiars en particular i, el proper dia 10 de novembre tindrà lloc una nova sessió d’aquest cicle de xerrades, coincidint amb l’inici de la Setmana de la Ciència 2023, en les que parlem sobre investigació i tractament del càncer i més específicamente sobre com podem conèixer el risc personalitzat de desenvolupar càncer de mama.

A la xerrada que comptarà amb la Dra. Judith Balmaña, Cap de grup, Grup de Genètica del Càncer Hereditari dl VHIO, Adrià López, Joan Brunet i el periodista Carles Aguilar com a moderador per fer una aproximació a projectes que tenen per objectiu personalitzar l'estimació de risc de desenvolupar càncer de mama en aquelles dones amb història familiar on no s'ha trobat una causa genètica coneguda, i sobr tots els avenços que hi ha hagut i l'impacte que tenen en les pacients amb càncer de mama mama.

Organitza

202310154636_vhiologoca.png

Patrocinat per

Excelencia Severo Ochoa

Col·labora