12 NOV


Visita guiada de l’Institut Botànic de Barcelona (IBB)El laboratori i l’herbari

  • Museu de Ciències Naturals de Barcelona
  • 11:00h a 13:00h
  • Limitat
  • Pàgina web

Tipus d'activitat: Itineraris didàctics i excursions
Tipus de públic: Estudiants de primària, Estudiants ESO, Batxillerat i Cicles formatius, Públic especialitzat, Públic general, Públic infantil
Orientat: Grups

Més informació
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Albert Batlles
932562195
abatlles@bcn.cat

On es celebra
Jardí Botànic de Barcelona
Dr. Font i Quer, 2, 08038, Barcelona

A la visita guiada de l’Institut Botànic de Barcelona (IBB) podreu conèixer aquest centre de recerca botànica situat al capdamunt de la muntanya de Montjuïc. Inclou dues visites:

  • Al laboratori de recerca, on podreu veure el seu equipament i funcionament i coneixereu la recerca que s’hi porta a terme. A carrèc de l’investigador del Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) Jaume Pellicer.
  • A l’herbari, on podreu conèixer la gestió de col·leccions botàniques i el procés de premsat, muntatge, etiquetatge i conservació dels plecs d’herbari així com alguns dels herbari històrics que conserva. A càrrec de Neus Nualart, conservadora de l’herbari.

Horari

A les 11 h

A les 12 h

Amb motiu de la Setmana de la Ciència, el dissabte 11 i el diumenge 12 de novembre hi haurà jornades de portes obertes al Museu de Ciències Naturals i al Jardí Botànic de Barcelona.

Lloc: IBB (entrada pel Jardí Botànic de Barcelona)

Organitza: IBB

Col·laboren: Museu de Ciències Naturals de Barcelona, CSIC

Activitat programada dins del marc de la Setmana de la Ciència 2023 (SC23).

Amb motiu de la SC23, el dissabte 11 i el diumenge 12 de novembre hi haurà jornades de portes obertes al Museu de Ciències Naturals i al Jardí Botànic.

Organitza

202011102557_20180115_COM_Marca_NAT3_liniesNegre.jpg


Col·labora