9 NOV


Acte central de la celebració dels 20 anys de Pessics de Ciència

Tipus d'activitat: Altres
Tipus de públic: Públic general
Orientat: Individual

Més informació
Pessics de Ciència
David Jerez
93 403 20 99 /93 403 69 15
pessicsdeciencia@gmail.com

On es celebra
Auditori Barradas
Rambla de Just Oliveras, 56, 08901, l'Hospitalet de Llobregat

Ponents - Núria Salán, Gemma Marfany, Jordi Serrallonga i Ferran Farré

El 2003 va ser l'any que es va iniciar el projecte de divulgació científica de Pessics de Ciència, així doncs enguany celebrem els vint anys d'aquesta iniciativa.

Durant tot aquest temps ens heu acompanyat en diferents moments (conferències, tallers, sortides, cursos...) i ens faria molta il·lusió poder comptar amb vosaltres també per l'acte central de la celebració del 20è aniversari.

Serà un moment de retrobament amb els inicis de Pessics, però alhora una aposta per continuar amb el nostre compromís amb la divulgació científica per arribar a tota la ciutadania des dels equipaments culturals.

L'acte comptarà amb la presència de: 

  • Presentació i conducció de l'acte a càrrec de Núria Salán. Membre del Comitè Científic de Pessics de Ciència i presidenta de la Societat Catalana de Tecnologia.
  • Intervenció de Gemma Marfany, Catedràtica de genètica de la Universitat de Barcelona en representació del Comitè Científic de Pessics de Ciència.
  • Conversa sobre ciència i cultura amb Ferran Farré i Jordi Serrallonga.Dos dels fundadors del projecte.

Al finalitzar farem un petit aperitiu per brindar plegats per la tasca que a tantes persones ha involucrat durant tant de temps, i que continui! 

Organitza

2016927548_PESSICS_logo__Aj.png


Col·labora