18 NOV


Marimurtra + Científic

Tipus d'activitat: Exposicions
Tipus de públic: Públic especialitzat, Públic general, Públic universitari
Orientat: Individual

Més informació
Jardí Botànic Marimurtra
972330826
comunicacio@marimurtra.cat

On es celebra
Jardí Botànic Marimurtra
Passeig de Carles Faust, 9, 17300, Blanes

Ponents - Estudiants de Marimurtra, Pere Alzina i Anna Sans

Un any més, el Jardí Botànic Marimurtra se suma en la celebració de la setmana de la ciència amb diferents esdeveniments.

La Setmana de la Ciència s'adreça a tots els públics i té com a objectius fonamentals apropar la ciència i la tecnologia a la ciutadania i fomentar les vocacions científiques entre els més joves.

El 18 de novembre es durà a terme una jornada per posar en valor alguns dels treballs d'investigació, recerca i divulgació que han dut a terme diferents estudiants i voluntaris al Jardí Botànic Marimurtra.

També hi haurà una segona part amb una conferència sobre Biodiversitat a càrrec d'Anna Sans, cap del departament de divulgació científica del Jardí, seguida de 'Els ocells de Marimurtra' per l'expert ornitòleg i consultor mediambiental Pere Alzina, responsable de l'inventari d'ocells del botànic.

L'accés a la jornada és gratuït, però per reservar la plaça s'haurà d'abonar una fiança de 3 € que serà retornada un cop hagi finalitzat la jornada. En cas de no assistir el dia reservat no es retornarà aquest import.

L'accés a la jornada és gratuït, però per fer la reserva s'haurà d'abonar una fiança que serà retornada quan hagi finalitzat l'acte.

  • 9.30 h - Obertura de portes. Entrada per l'accés d'esdeveniments del Jardí Botànic Marimurtra.
  • 10.00 - 10.15 h – Benvinguda amb Quim Valls, patró de la Fundació Privada Carl Faust
  • 10.15 - 11.15 h - Micro conferències de voluntaris i estudiants del Jardí Botànic Marimurtra.
  • 11.15 - 11.45 h - Pausa – Cafè.
  • 11.45 - 13.15 h - Conferència principal sobre la Biodiversitat de Marimurtra amb Anna Sans i Pere Alzina: els ocells de Marimurtra.
  • 13.15 - 13.30 h - Comiat


Col·labora