19 NOV


Visita guiada la Biodiversitat de Marimurtra

Tipus d'activitat: Itineraris didàctics i excursions
Tipus de públic: Públic especialitzat, Públic general, Públic universitari
Orientat: Individual

Més informació
Jardí Botànic Marimurtra
972330826
comunicacio@marimurtra.cat

On es celebra
Jardí Botànic Marimurtra
Passeig de Carles Faust, 9, 17300, Blanes

Al Jardí Botànic hi trobem 4.000 espècies d'arreu del món, autòctones i exòtiques. Aquesta visita guiada mostra la biodiversitat que existeix a Marimurtra i les accions que es fan per fomentar-la a través de la gesti

Un any més, el Jardí Botànic Marimurtra se suma en la celebració de la setmana de la ciència amb diferents esdeveniments.

La Setmana de la Ciència s'adreça a tots els públics i té com a objectius fonamentals apropar la ciència i la tecnologia a la ciutadania i fomentar les vocacions científiques entre els més joves.

El 19 de novembre es durà a terme la visita guiada 'La Biodiversitat de Marimurtra', una visita que posa èmfasi en la biodiversitat que existeix a Marimurtra i les accions que es duen a terme per fomentar-la a través de la gestió ecològica i sostenible del Jardí, així com l'afavoriment de les relacions entre les plantes i la fauna auxiliar que hi viu.

L'accés a la visita és gratuït, però per reservar la plaça s'haurà d'abonar una fiança de 3 € que serà retornada un cop hagi finalitzat la jornada. En cas de no assistir el dia reservat no es retornarà aquest import.

  • 10:45 h - Accés per la porta principal (Passeig de Carles Faust,9)
  • 11:00 h - 12:00 h - Visita guiada la Biodiversitat de Marimurtra
  • Després de la visita us podeu quedar passejant per Marimurtra fins el seu horari de tancament a les 15:00 h.


Col·labora