17 NOV


Una passejada per l’enllumenat públic exterior del municipi de Girona

  • Universitat de Girona
  • 17:00h a 18:30h
  • -

Tipus d'activitat: Taules rodones i conferències
Tipus de públic: Públic general
Orientat: Individual

Més informació
Universitat de Girona
Núria Ayguadé
972 47 43
nuria.ayguade@udg.edu

On es celebra
Sala d'Actes - Escola Politècnica Superior
C/ Maria Aurèlia Capmany, 61, 17003, Girona

Ponents - Fany Fernández i Tena, enginyera municipal de l’Ajuntament de Girona que està al càrrec del servei d’enllumenat públic de l’àrea de Territori, Urbanisme i Activitats.

La conferència Una passejada per l’enllumenat públic exterior del municipi de Girona es durà a terme al 17 de novembre a càrrec de la Sra. Fany Fernández i Tena, enginyera municipal de l’Ajuntament de Girona que està al càrrec del servei d’enllumenat públic de l’àrea de Territori, Urbanisme i Activitats.

Es podran veure setze instal·lacions. Un any més volem que el campus universitari de Montilivi sigui una gran exposició d’instal·lacions experimentals i lumíniques.

El servei d’enllumenat públic exterior del municipi de Girona: la gestió del dia a dia, el seu manteniment, la renovació de les instal·lacions implementant mesures d’eficiència energètica i millorant la percepció del servei que es dona a la ciutadania, la visió de millora continua amb els recursos disponibles, els reptes d’implantació de les noves tecnologies, tot narrat a partir d’una passejada contemplant l’enllumenat d’una ruta traçada en un barri de la ciutat.

Les tasques de l'arquitecte, la Sra. Fany Fernández i Tena, comprenen la gestió del servei, organització i presa de decisions de tot el que tingui a veure amb les instal·lacions d’enllumenat exterior. Des del seguiment del dia a dia de les instal·lacions, que junt a la brigada municipal d’enllumenat que són els que estan a carrer i es fan càrrec del manteniment correctiu, gestionem les incidències i avisos que puguin arribar diàriament, fins a la redacció de projectes per renovar instal·lacions, supervisió de projectes externs, per exemple d’urbanització, en que s’afecti alguna escomesa o s’hagi de plantejar una nova instal·lació d’enllumenat, o la redacció dels projectes i plecs per contractar serveis o obres. Serveis, per exemple, de manteniment preventiu o normatiu, fins a serveis d’instal·lació de nous punts de llum, o simplement redacció de contractes per comprar lluminàries o suports per anar renovant les instal·lacions. Tot això, passant pel control de consums de la facturació, estar al cas de subvencions que puguin sortir per si s’hi pot optar, i sobretot, treballant amb els recursos limitats de l’administració pública.

En resum, la gestió del servei d’enllumenat públic exterior, en tot el que tingui a veure i afecti a les instal·lacions, des del funcionament diari fins a la presa de decisions, redacció de projectes i plecs, supervisió de projectes externs, gestió del manteniment preventiu i normatiu, control de la facturació,...

La conferència està emmarcada dins l'activitat Encén Montilivi 2023 del 16, 17, 18 i 19 de novembre al Campus de Montilivi de la Universitat de Girona (programa)

Web Encen Montilivi 2023

Organitza

201810162934_Logo_UdG.png


Col·labora