12 NOV


Què sabem de... la ciència i la cuina

  • Consorci Residència Investigadors
  • 18:00h a 20:00h
  • 100

  • Pàgina web

Tipus d'activitat: Taules rodones i conferències
Tipus de públic: Públic general
Orientat: Individual

Més informació
Consorci Residència Investigadors
Helena Parnaud
934432759
activitats@residencia-investigadors.es

Ponents - Dra. Marta Miguel Castro (Investigadora científica a l'Institut de Recerca en Ciències de l'Alimentació del CSIC)

Durant la xerrada farem un breu repàs del coneixement científic i els avenços tecnològics que estan darrere de les tècniques culinàries utilitzades per a l'elaboració i/o preparació dels aliments, explicarem la base científica i la relació amb diferents aspectes de la nostra evolució i la nostra història passada , present i futura.

imagen_charla_ciencia_y_cocina

Currículum Vitae

Llicenciada en Ciències Biològiques per la Universitat Complutense de Madrid i Doctora per la Universitat Autònoma de Madrid amb menció de Doctor Europeu. Investigadora científica a l'Institut de Recerca en Ciències de l'Alimentació del CSIC on lidera el grup de recerca Bioactive Gastronomy. Cofundadora de la spin-off iLike Food Innovation SL

Presencial (C/Hospital, 64) + Streaming



Col·labora