14 NOV


La proteïna d'insecte és el nostre futur?

Tipus d'activitat: Tallers i cursos
Tipus de públic: Públic general
Orientat: Grups

Més informació
Universitat Rovira i Virgili
ComCiència
977297975
comciencia@urv.cat

On es celebra
Centre Cultural de Cambrils
C. de Sant Plàcid, 18, 43850, Cambrils

Ponents - Maria Descamps, investigadora del Departament de Bioquímica i Biotecnologia (URV).

En aquesta xerrada per a adolescents, explorarem la proteïna d'insecte com una font d'alimentació alternativa i sostenible per al futur. Discutirem els beneficis ambientals i nutricionals de consumir insectes, com la seva alta eficiència en convertir aliments en proteïnes i la seva petjada ecològica reduïda comparada amb la ramaderia tradicional. A més, veurem exemples de com ja s'estan integrant en dietes arreu del món i reflexionarem sobre com superar les barreres culturals i psicològiques per acceptar aquesta nova font d'alimentació.

Organitza

20171123012_urvapilatcolor.png

Patrocinat per


Col·labora